Про технікум

Абітурієнту

Спеціальності

Матеріальна база

Громадська приймальня

Події в технікумі

Циклові комісії

Публічна інформація

Міжнародні відносини

Самоврядування

 

50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони:(0564) 94-74-20; (067) 602-26-23

E-mail: kdketnet@gmail.com

 

Спеціальності

 

Бухгалтерський облік

 

- випускникам присвоюється кваліфікація "Молодшого фахівця з бухгалтерського обліку", який може виконувати розрахунково-економічні операції в організаціях, підприємствах і установах різних сфер діяльності та може бути прийнятий на посаду:

- бухгалтер;

- бухгалтер-ревізор;

- інспектор;

- інспектор з інвентаризації;

- завідувач каси;

- рахівник;

- касир.

 

Наші студенти одержують професійні знання і практичні вміння керування наукою чисел на базі вивчення комп'ютерної техніки, організації обліку, оподатковування, економіки підприємства та економічного аналізу.

 

Матеріали для студентів...

 

Товарознавство та комерційна діяльність

 

- випускникам присвоюється кваліфікація "Товарознавець-комерсант", що дає можливість працювати на підприємствах торгівлі, у сфері посередницьких послуг і у відділах збуту промислових і сільськогосподарських підприємств. Випускники цієї спеціальності можуть обіймати посади:

- керівник малого підприємства;

- керівник виробничого відділу в роздрібній, оптовій торгівлі й комерційному обслуговуванні;

- завідувач секцією, складом, відділом;

- інспектор по контролі якості продукції;

- комерційний і торговельний агент;

- товарознавець;

- торговельний брокер;

- експедитор;

- посередник з купівлі-продажу товарів.

 

Матеріали для студентів...

 

Ресторанне обслуговування

 

- спеціальність забезпечує навчання кваліфікованих фахівців у сфері торгівлі й ресторанного бізнесу, випускникам присвоюється кваліфікація - "Адміністратор (господар) залу". Випускники цієї спеціальності можуть працювати на посадах:

- директор підприємства;

- завідувач секцією підприємств торгівлі й ресторанного бізнесу;

- менеджер відділу збуту;

- інспектор відділу кадрів;

- метрдотель;

- диспетчер по випуску готової продукції;

- комерційний і торговельний агент;

- торговельній брокер;

- адміністратор залу.

 

Матеріали для студентів...

 

Виробництво харчової продукції

 

- забезпечується підготовка кваліфікованих фахівців для галузей харчової промисловості та переробки харчової продукції. Випускникам присвоюється кваліфікація "Технік-технолог технології харчування" з можливістю працювати на посадах:

- завідувач виробництвом;

- начальник цеху (бригадир);

- технолог;

- кухар;

- кондитер.

 

 

 

 

Матеріали для студентів...

 

Готельне обслуговування

 

- забезпечується підготовка кваліфікованих фахівців у сфері готельного й туристичного бізнесу. Випускникам присвоюється кваліфікація "Фахівець з готельного обслуговування" з можливістю працевлаштування на посадах:

- адміністратор готелю (туристичного комплексу);

- адміністратор готелю (туристичного комплексу) - черговий;

- фахівець готельного обслуговування;

- оператор автоматизованого розрахунку в готелі.

 

 

 

 

 

Матеріали для студентів...