E-mail: kdketnet@gmail.com

 

Виробництво харчової продукції

 

Навчальні матеріали з предметів:

Товарознавство харчових продуктів

Математика

Основи стандартизації та контроль якості продукції

Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі (заочне відділення 4 курс)

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

Технологія виробництва борошняних та кондитерських виробів (лабораторні)

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (заочне відділення)

Технологія виробництва кулінарної продукції

Технологія виробництва кулінарної продукції (лабораторні)

Технологія виробництва кулінарної продукції (електронний підручник)

Технологія виробництва кулінарної продукції (заочне відділення)

Українська мова

Українська мова за професійним спрямуванням

Іноземна мова

Англійська мова

Англійська мова заочне відділення

Аналітична хімія

Креслення

Мікробіологія

Неорганічна хімія

Органічна хімія

Фізколлоїдна хімія

Біохімія

Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства

Основи зарубіжного сервісу

Основи підприємницької та управлінської діяльності

Культурологія - кабінет самостійної роботи

Політологія - кабінет самостійної роботи

Економічна теорія - кабінет самостійної роботи

Людина і світ

Правознавство

Всесвітня історія - кабінет самостійної роботи

Історія України

Соціологія

Фізика

Навчальна практика

Технологічна практика

Фізичне виховання