Події

 

Майстер-клас з технології приготування їжі

 

31 січня 2022 р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу для здобувачів освіти гр. РС19-1 (викладач Єніна Л.І.) проведено майстер-клас по приготуванню страв з круп бобових та макаронних виробів на тему "Неперевершений смак італійських канелоні".

 

 

Під керівництвом досвідченого викладача студенти залюбки опановували примудрощі готування іноземної страви, послідовно й ретельно виконуючи всі етапи.

 

З недавніх пір італійська кухня стала цікавим полем відкриттів і творчих експериментів для молодих фахівців коледжу, адже триває різнопланова робота в рамках співпраці представників коледжу з Асоціацією U.C.M. «Unione Cuachi del Mediterrlneo» - Italy (Середземноморський союз шеф-кухарів).

 

 

Всі учасники майстер-класу відзначили, що подібні види лабораторних занять сприяють закріпленню теоретичних знань, набуттю практичних навичок і вмінь, а крім того, - це прекрасна нагода отримати задоволення від спілкування, професійної творчості та дегустації кулінарного шедевру.

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ