50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «NoveFood 2024» (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного)
З 18 по 29 листопада 2024 року викладачі КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Наталія ЧЕРНОВА, Тетяна БУРМАК, Альона ПИСЛИЦЯ взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «NoveFood 2024», яке проходило на базі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного в дистанційному форматі. Мета заходу – професійний розвиток, обмін думками та перспективним баченням напрямів впровадження інноваційних технологій у виробництво харчових продуктів та розвитку харчової промисловості. Програма підвищення кваліфікації містила два модулі: 1. Розвиток харчових технологій, 2. Інновації харчових виробництв. Упродовж навчання учасники отримали інформацію про крафтове виробництво як напрямок повоєнного відновлення харчової промисловості Півдня України, перспективи використання рослинних волокон, інноваційні рішення виготовлення чипсів з рослинної сировини, технології покращення якості та безпеки олієжирових продуктів, дієтичних добавок із нетрадиційної рослинної сировини та їх використання у виробництві харчової продукції, перспективи використання сукралози та чисельне моделювання процесів харчового виробництва. По результатам проходження підсумкового тестування отримані сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ЄКТС). Обмінюючись позитивними враженнями, учасники відзначили корисність проведеного заходу та його практичну значущість.
|