Події

 

Майстер-клас на тему «Приготування холодних страв та закусок»

 

28 жовтня 2020 р. для студентів групи ХТ-18-1 Криворізького державного комерційно-економічного технікуму викладачами Єніною Л. І. та Саквою В.М., з метою ознайомлення з новітніми способами виготовлення й подачі страв та підвищення професійної майстерності, було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Приготування холодних страв та закусок» на виробничій базі в ресторані «Джеронімо».

 

 

Під час лабораторної роботи бренд-шеф Пластун С.В. продемонстрував приготування таких блюд:

 

•Теплий салат з мідіями, горіховим соусом і водоростями хіяші

•Удон з куркою і гострими овочами кимчи

•Філе макрелі з баклажаном і в'яленим томатом.

 

 

 

 

Сергій Володимирович поділився своїм професійним досвідом відкриття ресторанів, розробкою проєктів для їх подальшої ефективної роботи.

 

 

 

 

Такі заходи сприяють на лише поглибленню професіоналізму майбутніх кухарів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність та бажання самовдосконалюватися.

 

    

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ