Події

 

Тематичний захід «Осінній дивограй»

 

28 вересня 2018 року студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, члени гуртка «Смак» були запрошені на тематичний захід «Осінній дивограй», який відбувся у Криворізькому природничо - науковому ліцеї.

 

 

Гуртківці, під керівництвом Бурмак Т.О. завідувача лабораторії приготування їжі, продемонстрували майстер-клас «Здоров’я зберігай – корисну їжу вживай!» та запропонували школярами поринути у мистецтво карвінгу – художнє різьблення по овочах і фруктах, створюючи з них різноманітні фігури та композиції, навчаючи школярів прикрашати страви та гарно подавати їх до святкового столу.

 

 

 

Під час проведення заходу майбутні спеціалісти охоче поділилися враженням від навчання, адже технікум готує високопрофесійних фахівців у сфері харчових технологій.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ