50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ з дисциплін: «Технологія приготування їжі» та «Організація виробництва в зрг»
28 березня 2024 року викладачі КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ на базі ресторану «ОРБІТА» провели бінарне заняття зі студентами групи ХТ-22-1 з дисциплін: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ», (Людмила ЄНІНА) і «ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ЗРГ», (Альона ПИСЛИЦЯ). Під час проведення бінарного ЗАНЯТТЯготували м’ясні страви на мангалі та стейк з яловичини із застосуванням технології SOUS VIDE. Ресторатор закладу Наталія ДОВЖЕНКО і команда кухарів показали і прокоментували всі етапи готування вишуканих страв, розповіли про ефективні рішення у сфері постачання сировини для ресторанної галузі та допомогли досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва. Студенти власноруч створювали кулінарні шедеври, чітко дотримуючись інструкцій майстрів, пізнаючи всі тонкощі технологічного процесу. Також здобувачі освіти ознайомились з організацією робочих місць, роботою холодного та гарячого цехів, де визначили технологічні лінії. Неймовірні враження і смаковий запал викликала подальша дегустація приготованих власноруч страв. Проведення таких практикумів підкріплюють теоретичні знання і практичні навички студентів, допомагають їм у реалізації здорових і творчих амбіцій, є неоціненними для майбутніх спеціалістів. Хтось робить перший крок до кулінарних зірок на власній кухні, а хтось прямує навчатись гастрономічним мудрощам до професіоналів! Доторкнутися до мистецтва кулінарії може кожен, головне – бажання та любов до справи!
|