E-mail: kdketnet@gmail.com

 

БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ

з дисциплін:

«Технологія приготування їжі» та

«Організація виробництва в зрг»

 

28 березня 2024 року викладачі КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ на базі ресторану «ОРБІТА» провели бінарне заняття зі студентами групи ХТ-22-1 з дисциплін: «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ», (Людмила ЄНІНА) і «ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ЗРГ», (Альона ПИСЛИЦЯ).

Під час проведення бінарного ЗАНЯТТЯготували м’ясні страви на мангалі та стейк з яловичини із застосуванням технології SOUS VIDE. Ресторатор закладу Наталія ДОВЖЕНКО і команда кухарів показали і прокоментували всі етапи готування вишуканих страв, розповіли про ефективні рішення у сфері постачання сировини для ресторанної галузі та допомогли досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва.

Студенти власноруч створювали кулінарні шедеври, чітко дотримуючись інструкцій майстрів, пізнаючи всі тонкощі технологічного процесу. Також здобувачі освіти ознайомились з організацією робочих місць, роботою холодного та гарячого цехів, де визначили технологічні лінії.

Неймовірні враження і смаковий запал викликала подальша дегустація приготованих власноруч страв. Проведення таких практикумів підкріплюють теоретичні знання і практичні навички студентів, допомагають їм у реалізації здорових і творчих амбіцій, є неоціненними для майбутніх спеціалістів.

Хтось робить перший крок до кулінарних зірок на власній кухні, а хтось прямує навчатись гастрономічним мудрощам до професіоналів! Доторкнутися до мистецтва кулінарії може кожен, головне – бажання та любов до справи!