Події

 

Майстер-класи за темою

«Виготовлення фірмових страв на новітньому спеціалізованому обладнанні»

 

28 лютого 2019 року підведені підсумки тижня циклової комісії майстрів виробничого навчання Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, в рамках якого проведена низка яскравих майстер-класів за темою «Виготовлення фірмових страв на новітньому спеціалізованому обладнанні».

 

 

 

З метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи підрозділом навчально-виробничої практики були запрошені до участі учні та майстри професійно-технічних навчальних закладів міста, які опановують спеціальність «Кухар».
Під час майстер-класу учасники виготовляли різні види піци та хачапурі, випікаючи їх на обладнанні, подарованому для покращення матеріально-технічного забезпечення технікуму польськими партнерами з бази практики – відпочинкового комплексу «Вжос» (біля м. Колобжег).

 

 

 

Студенти технологічного відділення Горовенко М. та Гнєдих М. залюбки продемонстрували набуті знання та навички. Запрошені учні оволоділи новітніми технологічними прийомами, які без сумніву стануть корисними в подальшому професійному становленні, отримали сертифікати учасників майстер-класу, а також масу задоволення.

 

 

Протягом трьох тижнів в заході взяли участь представники чотирьох загально-професійних закладів – Криворізького навчально-виробничого центру, Криворізького професійного будівельного ліцею, Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування.

 

 

Всі гості висловили вдячність за проведений майстер-клас та залишили безліч позитивних відгуків на своїх сторінках в соцмережах, багато учнів висловили бажання стати абітурієнтами КДКЕТ.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ