Події

 

Майстер-клас по приготуванню страв із риби

 

28.01.2022 р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно – ресторанного бізнесу для здобувачів освіти гр. ХТ-20-1 викладачем технологічних дисциплін Лисенко Н.П. проведено майстер-клас по приготуванню страв із риби на тему: «Технологічний процес приготування запеченої риби у фользі».

 

 

Під час майстер-класу викладач продемонструвала прийоми розбирання риби на філе зі шкірою. Студенти послідовно повторювали всі способи приготування напівфабрикату. Підготовлену страву запікали в духовій шафі.

 

Після теплової обробки відбулася дегустація яка пройшла у пізнавальній і творчій атмосфері з дотриманням всіх санітарних норм.

 

 

Майстер-клас - це ідеальна нагода набути професійних навичок з майбутнього фаху.

 

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ