Події

 

Майстер-клас тему ««Технологічний процес приготування перших та овочевих страв»

в ресторані «Рив’єра»

 

 

28 січня 2021 р., з метою ознайомлення з новітніми способами виготовлення й подачі страв та підвищення професійної майстерності, для студентів гр. РС-18-1 Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі ресторану «Рив’єра» викладачами Єніною Л. І. та Саквою В.М. було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему ««Технологічний процес приготування перших та овочевих страв».

 

 

 

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, заняття було проведено за всіма санітарними правилами, під час якого бренд-шеф Сергій Володимирович Пластун поділився своїм професійним досвідом, що був привезений ним з Європи. Майстер-віртуоз кулінарного мистецтва продемонстрував приготування крем-супу з печериць, пасти Неро з цукіні і курячими грудками та зеленого салату з маринованої телятини.

 

 

 

Такі форми проведення практичних занять сприяють не лише поглибленню професіоналізму майбутніх спеціалістів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність та бажання постійно самовдосконалюватися.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ