Події

 

Участь у семінарі-практикумі

 

28.01.2020р. в рамках співпраці з Криворізькою філією «ПЕРША УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ШЕФ-КУХАРІВ» та ресторанним комплексом «Околиця» студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму технологічного відділення та викладачі циклової комісії «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи», а також завідувач лабораторії приготування їжі Т.О. Бурмак та методист циклової комісії «Майстрів виробничого навчання» О. В. Слюсарєва взяли участь у семінарі-практикумі.

 

 

Під час заходу студенти поглибити професійні знання в організації та наданні послуг готельно-ресторанного бізнесу, вдосконалили практичні прийоми і навички щодо інноваційних вимог технологій в цій галузі.

 

На заході, який пройшов під девізом «Усі великі мрії – наші маленькі цілі», розглядалися питання використання інноваційних технологій з демонстрацією майстер-класів за участю провідних рестораторів України, а саме: нові горизонти сучасного розвитку ресторанного бізнесу (Бренд-шеф Віктор Тітов ресторанної компанії G-Group); ефективні рішення з підбору професійного обладнання для ресторанної галузі (керівника філіалу Асоціації Шеф-кухарів м. Кривий Ріг - Артема Триколенка); використання локальних продуктів у технології приготування кондитерських виробів (Шеф-кондитер , член Асоціації кондитерів України – Вікторія Євтушенко).

 

 

В результаті спільної роботи за тренінговими технологіями від провідних рестораторів України було приготовано п’ять страв і два десерти з меню ресторану «U» та кондитерської «FAB».

 

Всі учасники семінару отримали багато новітньої інформації, яка стане скарбничкою корисних знань, цінних порад, цікавих ідей та надасть стимул для нових звершень в професійному становленні та надасть змогу працювати на підприємствах ресторанного і готельного бізнесу різних форм власності та їх структурних підрозділах.

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ