Події

 

Всеукраїнський конкурс професійноїмайстерності «WorldSkills Ukrain» 2019-2020

 

23-26 жовтня 2019 року Криворізький державний комерційно-економічний технікум долучився до І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukrain» 2019-2020. Захід відбувся в рамках реалізації проекту інтеграції професійної освіти світового освітнього простору у м. Запоріжжя на базі виставкового центру «Козак Палас» і мав на меті популяризувати робітничі професії та орієнтувати молодь за напрямком «Кулінарне мистецтво» і «Кондитерське мистецтво».

 

 

Для участі у змаганні завітали 48 претендентів із освітніх закладів Дніпропетровської області. Студент технологічного відділення КДКЕТ- Горовенко Максим (гр. ХТ 17-3) під керівництвом методиста виробничого навчання Слюсаревої О.В. репрезентували три авторські страви в номінації «Кулінарне мистецтво».

 

 

Після урочистого відкриття та жеребкування, наш учасник приступив до виконання конкурсних завдань, що складалися з трьох модулів та базувалися на стравах сучасної української кухні: «Ікра з баклажанів на грінці та беконною чіпсою», «Суп-крем з цвітної капусти з кнелею крем-сиру», «Крученики з дуетом із пюре та сирним соусом з хріном».

 

 

За результатами рейтингового оцінювання міжнародного журі, в склад якого входили члени Асоціації юних кулінарів України, бізнес освіти з країн Європейського союзу, бізнес-ресторатори України - до ІІ туру, який пройде у м.Київ квітень-травень 2020р.,місця розподілилися наступним чином:

 

І місце – Мітішин Ілля (Дніпропетровська філія Київського інституту культури);

ІІ місце – Горовенко Максим (Криворізький державний комерційно-економічний технікум, гр. ХТ-17-3);

 

В нелегкій боротьбі за перемогу, виклавшись на всі 100%, Горовенко Максим отримав призове місце і срібну медаль, а також диплом ІІ ступеню в номінації «Кулінарне мистецтво».

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ