Події

 

Лабораторна робота з елементами майстер-класу

 

26.02.2021р. для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму (гр. ХТ 18-2, ХТ-19-3) викладачем Лисенко Н.П. було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу.

 

Під час проведення заняття Пащенко Ірина Вікторівна, випускниця технікуму, а зараз член українського кулінарного союзу, поділилася з активними членами гуртка «Смак» секретами виробництва цукрової мастики та ознайомила з новітніми способами технології виготовлення солодких прикрас для оформлення тістечок і тортів за унікальними рецептами.

 

 

 

Ірина Вікторівна поділилась своїми досягненнями: у 2020 р. стала переможцем чемпіонату кондитерського мистецтва в Болгарії (ІІІ місце в виробництві торту, І місце - цукровий букет), брала активну участь в Чемпіонатах України що проходили в м. Чернівці, Київ, Львові, чим відкрила справжній інтерес до обраної професії, бажання постійно самовдосконалюватися та поглиблювати свої навички в кондитерській справі.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ