Події

 

Заняття з ароматом кави

 

24 листопада 2020р. відбулося виїзне заняття на виробництві - практичний тренінг на тему: «Асортимент та правила подачі гарячих напоїв» зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організаторами якого виступили викладачі спецдисциплін Заіка О.А. та Пислиця А.І.

 

 

Захід відбувся в кав’ярні «Coffee Solt» - закладі із особливою атмосферою та гарним обслуговуванням. Під час зустрічі студенти гр. РС-18-1 дізналися про походження кавових продуктів, способи приготування різних видів кави, мали можливість оцінити дизайн і обладнання підприємства, не тільки спостерігали, а і, самостійно спробували себе в якості бариста.

 

 

 

По закінченню лабораторного заняття здобувачі освіти із задоволенням дегустували власноруч приготовані гарячі напої. Майбутні ресторатори поповнили фахову скарбничку цінними знаннями, отримали величезне задоволення від зустрічі, море позитивних емоцій та щиру впевненість в тому, що вони зробили вірний професійний вибір.

 

 

На сьогодні становлення висококваліфікованого фахівця не можливе без практичного навчання в реальних умовах, тому викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи постійно забезпечують зв'язок теоретичної підготовки з практичними вміннями.

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ