Події

 

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади

зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

 

23-24 травня 2019 року студентки Криворізького державного комерційно-економічного технікуму Махиня Олександра (гр. РС-16-1, керівник Заіка О. А.) та Тотиш Маргарита (гр. РС-17-2, керівник Пислиця А. І.) взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст», який проводився на базі Національного університету харчових технологій за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ в м. Київ.

 

 

Учасниками стали студенти, що посіли призові місця у I етапі. Для участі в олімпіаді до університету завітали 58 студентів із 25 освітніх закладів всієї України. Кривий Ріг представили студентки КДКЕТ.

 

Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади наші учасниці приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання та базувалися на матеріалах дисциплін: «Організація обслуговування», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія», «Барна справа».

 

Перед журі, склад якого очолила доцент, кандидат технічних наук НУХТ Цирульнікова Віта Валентинівна, постало нелегке завдання обрати кращих з-поміж кращих.

 

 

В нелегкій боротьбі за перемогу, виклавшись на всі 100%, Махиня Олександра посіла заслужене друге місце, а Тотиш Маргарита отримала грамоту в номінації «За нестандартне мислення».

 

Вітаємо переможниць та їх керівників, бажаємо успіхів, натхнення та ще більших здобутків у майбутньому!
 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ