Події

 

Майстер-клас на тему «Приготування страв з риби»

 

24 січня 2020 р. в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі викладачами Єніною Л. І. та Саквою В.М., з метою ознайомлення із новітніми способами виготовлення й подачі страв та підвищення професійної майстерності студентів групи ХТ-18-1, було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Приготування страв з риби».

 

 

Під час виготовлення ролів та суші бренд-шеф Пластун С.В., який контролює якість меню декількох ресторанів «Show basilic» (м. Луцьк), «Рив'єра» (м. Кривий Ріг) і випускниця КДКЕТ, а нині – кухар кафе «Джеронімо» Хренова Катерина, продемонстрували студентам процес приготування «Бута», «Дракон», «Філадельфія», «Каппа» та інші страви японської кухні.
Сергій Володимирович поділився своїм професійним досвідом відкриття ресторанів, розробкою проектів для їх подальшої ефективної роботи.

 

 

 

 

Подібні заходи сприяють на лише поглибленню професіоналізму майбутніх кухарів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність, бажання самовдосконалюватися.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ