E-mail: kdketnet@gmail.com

 

ПРОВЕДЕННЯ ЛАБОРАТОРНОГО ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ МАЙСТЕР-КЛАСУ

«ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МЯСА»

(на базі кафе-ресторану «ОРБІТА»)

 

23 вересня 2024 р. для студентів гр. РС-22-1 КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ викладачем Людмилою ЄНІНОЮ було проведено лабораторне заняття з елементами майстер-класу на тему «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МЯСА» на базі кафе-ресторану «ОРБІТА».

 

 

Традиційно для такої форми проведення заняття, здобувачі освіти не лише уважно спостерігали за діями професіоналів, але й брали безпосередню участь у приготуванні напівфабрикатів та їх подальшій обробці і реалізації готових страв. Студенти мали нагоду готувати у холодному, гарячому, мясному цехах, а також відпрацювати навички смаження на відкритому вогні. В нагоді всім присутнім стали коментарі професійних кухарів щодо всіх складових процесу приготування страв, оцінки якості сировини та готової продукції, а також власний особистий досвід фахівців.

 

 

 

Завершенням заняття стала дегустація страв, де студенти відмітили елементи сучасної подачі і загалом відмітили інформаційну та практичну насиченість заняття в реальних умовах підприємства.

 

 

Готувати смачні страви – це мистецтво дарувати радість, а доторкнутися до нього може кожен, головне бажання та любов до обраної справи.