Події

 

Майстер-клас на тему «Десерти для банкету»

 

23.02.2020р. студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму та викладач організації виробництва, обслуговування в закладах ресторанного господарства Пислиця А. І., в рамках партнерства з Першою Українською Асоціацією Шеф-кухарів взяли участь у майстер-класі на тему «Десерти для банкету».

 

 

На заході, який пройшов під девізом «Спрощуємо життя кондитеру», учасники набули навичок правильного поєднання продуктів і смаків, точності в пропорціях, отримали базові теоретичні знання в сучасному кондитерському мистецтві та ознайомилися з французькою кондитерською термінологією.

 

 

Під час майстер-класу за авторськими рецептами Володимира Прищепи – бренд-шефа DGF International Culinary School, були створені сім кондитерських шедеврів, до приготування яких були долучені студенти технікуму. Учасники уважно слухали, із захопленням спостерігали за діями Шефа-кондитера та були вражені майстерністю й завзяттям, з якими Володимир відноситься до справи.

 

 

 

 

Готувати десерти - значить дарувати людям радість, робити їх трішки щасливішими, а доторкнутися до кондитерського мистецтва може кожен, головне - бажання та любов до справи!

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ