Події

 

Лабораторна робота з елементами майстер-класу

 

23 січня 2019 року в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі викладачем Єніною Л. І., з метою ознайомлення із новітніми способами виготовлення й подачі страв та підвищення професійної майстерності студентів групи ХТ-16-1, було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Технологічний процес приготування холодних страв та закусок».

 

Під час виготовлення ролів та суші, колишня випускниця, а нині – старший сушист бару «Суші - Торі» - Ольга Шадура продемонструвала сучасний спосіб формування та подачі холодних закусок – фламбування. Студенти спробували приготувати різноманітні види – «Бута», «Дракон», «Філадельфія», «Каппа».

 

Подібні заходи сприяють на лише поглибленню професіоналізму майбутніх кухарів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність, бажання саморозвиватися та вдосконалюватися.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ