Події

 

Майстер-клас «Ягня в меню ресторану»

 

22.10.2019р. студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, методист служби виробничого навчання О.В. Слюсарева, викладач циклової комісії «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи» А.І. Пислиця у рамках співробітництва із Криворізькою філією «ПЕРША УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ШЕФ-КУХАРІВ», «LAMBiCO», «Food Festival» та ресторанним комплексом «Околиця» взяли участь у майстер-класі щодо розвитку сучасної української кулінарної справи «Ягня в меню ресторану».

 

 

Захід проводився з метою популяризації інноваційних технологій у галузі кулінарії, залучення молоді до обраної професії та об’єднання професіоналів ресторанної індустрії.

 

Шеф-кухар ресторану «Panorama Lounge» Влад Єрмаков (м. Харків) ознайомив присутніх із новими можливостями у використанні високоякісної ягнятини та баранини у приготуванні страв високої кухні та провів майстер-клас по приготуванню чотирьох ресторанних страв – не тільки смачних, а і бездоганних з точки зору естетики.

 

 

Керівник філіалу Асоціації Шеф-кухарів м. Кривий Ріг - Артем Триколенко розповів про ефективні рішення у сфері постачання сировини для ресторанної галузі та допоміг досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва.

 

Проведення таких практикумів провідними рестораторами України, що підкріплюють теоретичні й практичні знання молоді та допомагають їй у реалізації здорових і творчих амбіцій, є неоціненними для майбутніх спеціалістів. Майстер-клас підкорив серця студентів-випускників та надихнув на нові звершення!

 

Доторкнутися до мистецтва кулінарії може кожен, головне - бажання та любов до справи!

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ