Події

 

Майстер-клас за темою «Технологічний процес приготування страв з риби»

 

22 лютого 2021 року студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму (гр. ХТ-20-4), під керівництвом викладача технологічних дисциплін Єніної Л.І., відвідали майстер-клас за темою «Технологічний процес приготування страв з риби» у популярному криворізькому ресторані «Рив’єра», дотримуючись усіх протиепідеміологічних вимог.

 

 

Під час практичного заняття бренд-шеф закладу Сергій Володимирович Пластун показав цікаві кулінарні перетворення, поділився набутим європейським досвідом та всіх учасників занурив у чарівний світ високої кухні. Цього разу молоді технологи спостерігали за приготуванням теплого салату з мідіями і горіховим соусом, локшини удон з куркою і гострими овочами, філе макрелі на овочевій подушці с авокадо та чіабаттою.

 

 

 

Такі форми проведення навчальних занять сприяють не лише поглибленню професіоналізму майбутніх спеціалістів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають бажання постійно самовдосконалюватися.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ