Події

 

Захист курсових проектів спеціалістів ресторанно-готельної справи

 

20 листопада 2017 року в технікумі відбулося засідання комісії ресторанно-готельної справи із захисту курсових проектів студентів заочної форми навчання.

 

Голова комісії Сидоренко Н.В. – завідуюча готельно-ресторанним відділенням відмітила, що під час захисту курсових проектів студенти групи ВХП-16-1з/с продемонстрували вміння спроектувати власний заклад ресторанного господарства, вміло склали виробничу програму підприємства, яке було об’єктом дослідження, розрахували необхідну сировину, раціонально підібрали механічне, теплове, холодильне обладнання, посуд, інструмент та інвентар для подальшої ефективної роботи закладу.

 

 

У ході виступу студенти передавали головний зміст проекту, результати аналізу показників та розкрили практичну й теоретичну значущість виконаної роботи.

 

 

Відповіді студентів та їх заключне слово свідчили про належне володіння теоретичним матеріалом, уміння захищати власну точку зору, здібність логічно і аргументовано вести наукову дискусію.

 

зміст

 

 

© 2007-2017

КДКЕТ