Події

 

«Міжнародний день кухаря та кулінара»

 

20 жовтня 2017 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулося святкування всесвітнього дня кухаря та кулінара, що відзначається щорічно з 2004 року. Знаменна дата об’єднує віртуозів кулінарної справи з усіх куточків планети, урочисті заходи з нагоди всенародного свята проводяться з незмінним розмахом у 70 країнах світу, адже мистецтво приготування їжі – невичерпне і хвилююче для кожного.

 

 

Зранку, вітаючи викладачів та студентів зі святом, організатори заходу роздавали всім охочим листівки з поздоровленнями та корисними порадами.

 

 

Активні учасники кулінарного гуртка «Смак» та «Сервіс-клубу» проводили видовищні майстер-класи з карвінгу, демонстрували професійну майстерність з приготування десертів методом фламбування. Дегустація фруктів-фламбе та кулінарна вікторина стали кульмінацією та великим задоволенням для усіх присутніх.

 

 

 

Захід продовжився в навчальному барі, на лабораторній роботі з дисципліни «Барна справа», де студенти групи РО 15-1 приготували авторські безалкогольні коктейлі.

 

 

Всі учасники були у захваті від побаченого та почутого і, звичайно, від смачних шедеврів кулінарного мистецтва.

 

зміст

 

 

© 2007-2017

КДКЕТ