Події

 

Співпраця з Асоціацією U.C.M.

 

20.01.2022р. Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу продовжив роботу у векторі українсько-італійської співпраці з Асоціацією U.C.M. «Unione Cuachi del Mediterrlneo» - Italy (Середземноморський союз шеф - кухарів).

 

В лабораторії закладу для здобувачів освіти за спеціальністю «Харчові технології» відбувся майстер-клас, під керівництвом шеф-кухаря - Дениса БОКЛАНА, на якому учасники готували італійську страву «Cavatelli con qamberi e zuccine» (крафтова пастa з креветками та цукіні). А у навчальному ресторані навчально – виробничої майстерні студенти спеціальності «Готельно – ресторанна справа» пройшли практичний коуч, тьютором якого виступила Аліна ДОБРЕЛІЯ, за програмою «Культура італійської кухні» на тему: «Комунікація офіціанта в італійському закладі харчування».

 

 

 

 

Захід став черговим кроком майбутніх спеціалістів до вдосконалення нових вмінь та навичок, саме тому студентська спільнота взяла активну участь і з нетерпінням чекає на наступну зустріч.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ