Події

 

Майстер-клас з приготування страв східної кухні

 

19 листопада в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі для здобувачів освіти за професією «Кухар, кондитер» був проведений майстер-клас з приготування страв східної кухні, в рамках професійно-практичної підготовки за темою «Ознайомлення зі стравами кухонь світу». З надзвичайно цікавою інформацією та корисними професійними навичками про японські традиції виготовлення та подачі страв учнів ознайомили: майстер виробничого навчання – Мартинович Ольга Анатоліївна та випускник КДКЕТ, професійний сушист - Кирило Брусник.

 

 

 

Під час майстер-класу студентам продемонстрували прийоми виготовлення страв японської кухні - суші і роли, поєднання їх з різними соусами та способами презентації і споживання, водночас з наочною демонстрацією приготування нигиридзусі – найбільш популярного виду суші, футомаки (великі рулети), хосомакі (тонкі рулети), урамакі (рулет навпаки).

 

 

 

 

В сьогоденні, коли культура здорового способу життя найбільш актуальна, японська кухня набуває все більше наслідувачів у різних країнах, оскільки асоціюється з правильним харчуванням, а заклади ресторанної галузі потребують фахівців обізнаних в цьому. Тому ці знання та навички стануть в нагоді майбутнім кухарям, які з зацікавленістю готували, а потім змогли продегустувати власні суші і роли, смак і зовнішній вигляд яких не залишили байдужим жодного учасника майстер-класу.

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ