Події

 

Майстер-клас за темою «Технологічний процес приготування страв з м’яса»

 

19 листопада 2020 року студенти групи ХТ18-1 Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, під керівництвом викладача технологічних дисциплін Єніної Л.І., відвідали майстер-клас за темою «Технологічний процес приготування страв з м’яса» у популярному криворізькому ресторані «Рив’єра». Бренд-шеф закладу – Сергій Володимирович Пластун – гостинно запросив молодь на власні очі побачити цікаві кулінарні перетворення, набути цінного досвіду, який майстер привіз з Європи, поринути у чарівний світ високої кухні. Зустріч проходила за всіма санітарними правилами, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні.

 

 

 

 

Представники ресторану кілька років поспіль тісно співпрацюють з технікумом, запрошуючи випускників на престижну роботу, а студентів-початківців – на яскраві майстер-класи. Цього разу молоді технологи спостерігали за приготуванням міні-бургеру з котлетою з телятини, стейку із свинячого ошийку з овочами гриль та стейку з качки з салатом, ферментованим перцем і ягідним соусом. Всі страви готувалися на італійському контактному грилі.

 

 

 

 

Студенти отримали щире задоволення від заходу, кожен хоч на мить відчув себе майстром-віртуозом кулінарного мистецтва. Тож подібні зустрічі розширюють професійний кругозір молодих фахівців, дають необхідні знання та цінний досвід, надихають на власний творчий пошук та самовдосконалення.

 

  

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ