Події

 

«ПЕРША ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ КОНДИТЕРІВ-UKRAINIAN CONFECTIONERS ASSOCIATION» МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА УПАКОВКИ 2018

 

Квітень 2018р. окреслився визначною подією для КДКЕТ. З ініціативи викладацького складу циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи та за сприяння профспілкового комітету подано заявку та отримано членство в ГО «Всеукраїнська асоціація кондитерів».

 

19.04.2018. у м. Київ Всеукраїнська асоціація кондитерів організувала першу Всеукраїнську конференцію кондитерів, до роботи якої залучились викладачі спецдисциплін О. В. Слюсарєва і Н. П. Лисенко.

 

 

Захід проводився з метою об’єднання професіоналів та аматорів кондитерської справи, підвищення престижу фаху, як у професійному середовищі, так і серед споживачів, сприяння просуванню національних стандартів якості, технологій виробництва, санітарно-гігієнічних норм та безпеки праці кондитерів.

 

 

У рамках конференції розглядалися питання використання інноваційних технологій, а саме:

 

 Нові горизонти сучасного кондитерського мистецтва;

 Ефективні рішення професійного обладнання для кондитерського виробництва;

 Використання сирів у технології десертів;

 Нові течії та українські реалії кондитерського бізнесу;

 Професійний одяг. Якість і стиль у кожній деталі;

 Здорові десерти в ресторанній індустрії (застосування безглютенових сумішей та екопродуктів);

 Піар для кондитерської справи.

 

 

Усі матеріали, представлені на конференції, були змістовними, креативними, знайомили з інноваційними технологіями у виробництві кондитерських виробів та десертів нового покоління.

 

 

У результаті спільної роботи для навчального закладу було надано від компаній «Галетте Трейд», «Kenwood Ukraine», «Master Martini Ukraine» подарункові сертифікати та спеціальні пропозиції на відвідування майстер-класів для викладачів і студентів.

 

 

Паралельно з конференцією відбувалася головна виставка харчової промисловості України та упаковки в ресторанній індустрії. На експозиційних майданчиках у великому асортименті демонструвалось устаткування для кондитерської та хлібопекарської промисловості, нові види упаковки для сировини та готової продукції. Особливо вразило сучасне обладнання та сировина для оздоблення кондитерських виробів (харчові принтери, інструмент, інвентар, суміші різних видів барвників та оздоблювальних напівфабрикатів нового покоління.

 

 

Викладачі технікуму з великим задоволенням та натхненням брали участь у всіх інформаційних заходах, майстер-класах, плідно працювали та отримали об’ємний багаж професійних вражень та новітньої інформації щодо розвитку сучасної української кондитерської справи.

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ