Події

 

Майстер-класи технологів

 

Початок другого семестру в технікумі розпочався для студентів спеціальності «Харчові технології» яскравими начальними майстер-класами під керівництвом викладачів Єніної Л.І. та Сакви В.М. у модернізованій лабораторії з приготування їжі №111.

 

17 січня 2018 року під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування супів-пюре» шеф-кухар ресторану «Garden Resto Bar» Волков Марк Юрійович, у минулому випускник нашого навчального закладу, продемонстрував приготування крем-супів студентам групи ХТ-16-2, які активно брали участь у виробничому процесі, набули навички щодо розрахунку сировини для приготування перших страв, закріпили теоретичні знання з дотримання норм санітарії та гігієни й використання сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства

 

 

19 січня у рамках вивчення дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів» для своїх одногрупників, студентів групи ХТ-16-3, Ліб Данило, який вже працює в ресторані «Два гуся», під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування виробів з дріжджового тіста» показав свої професійні навички та вміння з приготування піци.

 

Такі навчальні креативні майстер-класи дають не тільки відповідну атмосферу та позитивні емоції на занятті, а й бачення нашими студентами перспективи сучасних закладів ресторанного господарства.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ