Події

 

Всесвітній день кулінара

 

Вітаємо вас, дорогі, шановні кулінари, з професійним святом! Бажаємо вам високих досягнень, великих звершень, визнання талантів, польоту фантазії і творчого натхнення на вашому гастрономічному терені!

 

 

18 жовтня 2019 року в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі активні учасники гуртка «Смак» (керівник Лисенко Н.П.) разом з групами другого курсу ХТ 18-1, ХТ 18-2 провели пізнавально-розважальну кулінарну вікторину «Знавці смаку» з нагоди Міжнародного дня кулінара. Під час заходу студенти із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах на швидкість, кмітливість та ерудицію, відповідали на цікаві запитання, тим самим розширюючи пізнавальні горизонти обраної професії.

 

Зустріч пройшла у жвавій, емоційній атмосфері, не лишивши нікого байдужим. За результатами вікторини не було переможців і переможених, кожен учасник виявив свої здібності та знання, відтак перемогли жага до осягнення нового та любов до улюбленої справи.

 

Міжнародний день кулінара об’єднує фахівців кулінарної справи з усіх куточків нашого світу і будь-якого рівня, адже мистецтво приготування їжі – невичерпне та зворушливе захоплення як для професіоналів, так і для новачків.

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ