Події

 

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності

«Виробництво харчової продукції»

 

18 квітня 2018 року на базі Дніпровського технолого-економічного коледжу відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

 

 

В олімпіаді взяли участь студенти коледжів і технікумів м. Дніпро та Дніпропетровської області.

 

 

Криворізький державний комерційно-економічний технікум представили студентка групи ВХП-15-1 Матряшина Тетяна та студент групи ХТ-16-3 Попсуйко Роман.

 

 

Під час олімпіади наші студенти, відповідаючи на питання тестів, показали хороший рівень теоретичних знань і проявили фантазію та креативність при виконанні творчого завдання.

 

 

За результатами олімпіади Матряшина Тетяна посіла почесне ІІІ місце та підтвердила високий рівень підготовки. Лише декількох балів не вистачило Попсуйку Роману, щоб увірватися до трійки лідерів.

 

 

 

 

Вітаємо з гідним виступом наших вихованців та викладачів, котрі їх підготували – Лисенко Ніну Петрівну та Єніну Людмилу Іванівну.

 

Бажаємо нових звершень та перемог!

зміст

 

 

© 2007-2018

КДКЕТ