![]() |
Події |
Підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар»
З 26 січня по 16 лютого 2021 року в Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) проходив он-лайн конкурс «Кулінарний Оскар», приурочений до Дня Святого Валентина.
Конкурс був організований комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи за підтримки гуртку «Смак», «Сервіс-клубу» та Профспілкового комітету закладу. Метою заходу було розкрити таланти студентів, виховувати любов до обраної професії, формувати кулінарні та естетичні смаки і вподобання.
18 лютого в затишній залі бібліотеки коледжу відбулося підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар».
В номінації «Оригінальний кулінарний подарунок» місця розподілилися наступним чином: • І місце – Коваленко Максим гр. ХТ-20-2 та Вижимок Вікторія гр. ХТ-18-1; • ІІ місце – Скрипка Юлія гр. ХТ-20-4 та Гнип Катерина гр. ХТ-20-2; • ІІІ місце – Толстяк Аліна гр. ХТ-19-2 та Червотока Ілля гр. ХТ-20-2. • «Приз глядацьких симпатій» - Конаш Софія гр. ХТ-19-1.
В номінації «Сервіровка святкового столу» призерами стали: • І місце – Білий Антон гр. ХТ-20-4; • ІІ місце – Кучма Катерина гр. РС-20-2 та Юхно Іван гр. ХТ-19-1; • ІІІ місце – Богданова Дар’я гр. ХТ-20-4. • «Приз глядацьких симпатій» - Бурмак Діана гр. ХТ-18-2.
Всі учасники, володарі номінацій та призери отримали сертифікати, грамоти, подарунки.
Здобувачі освіти в котре переконалися, що кулінарне мистецтво відомо з давніх часів і це дійсно творчість, яка не може існувати без таланту і фантазії.
Вітаємо наших переможців та бажаємо їм не зупинятись на шляху до вдосконалення!
|
© 2007-2021 КДКЕТ |