Події

 

Підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар»

 

З 26 січня по 16 лютого 2021 року в Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) проходив он-лайн конкурс «Кулінарний Оскар», приурочений до Дня Святого Валентина.

 

 

Конкурс був організований комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи за підтримки гуртку «Смак», «Сервіс-клубу» та Профспілкового комітету закладу. Метою заходу було розкрити таланти студентів, виховувати любов до обраної професії, формувати кулінарні та естетичні смаки і вподобання.

 

18 лютого в затишній залі бібліотеки коледжу відбулося підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар».

 

 

В номінації «Оригінальний кулінарний подарунок» місця розподілилися наступним чином:

• І місце – Коваленко Максим гр. ХТ-20-2 та Вижимок Вікторія гр. ХТ-18-1;

• ІІ місце – Скрипка Юлія гр. ХТ-20-4 та Гнип Катерина гр. ХТ-20-2;

• ІІІ місце – Толстяк Аліна гр. ХТ-19-2 та Червотока Ілля гр. ХТ-20-2.

• «Приз глядацьких симпатій» - Конаш Софія гр. ХТ-19-1.

 

В номінації «Сервіровка святкового столу» призерами стали:

• І місце – Білий Антон гр. ХТ-20-4;

• ІІ місце – Кучма Катерина гр. РС-20-2 та Юхно Іван гр. ХТ-19-1;

• ІІІ місце – Богданова Дар’я гр. ХТ-20-4.

• «Приз глядацьких симпатій» - Бурмак Діана гр. ХТ-18-2.

 

 

 

 

Всі учасники, володарі номінацій та призери отримали сертифікати, грамоти, подарунки.

 

 

Здобувачі освіти в котре переконалися, що кулінарне мистецтво відомо з давніх часів і це дійсно творчість, яка не може існувати без таланту і фантазії.

 

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм не зупинятись на шляху до вдосконалення!

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ