Події

 

Підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар»

 

З 20 січня по 13 лютого 2020 року в КДКЕТ проходив он-лайн конкурс «Кулінарний Оскар», приурочений до Дня Святого Валентина.

 

Конкурс був організований комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи за підтримки гуртку «Смак», «Сервіс-клубу» та Профспілкового комітету технікуму. Метою заходу було розкрити таланти студентів, виховувати любов до обраної професії, формувати кулінарні та естетичні смаки і вподобання.

 

 

18 лютого в затишній залі бібліотеки технікуму відбулося підведення підсумків он-лайн конкурсу «Кулінарний Оскар». В номінації «Оригінальний кулінарний подарунок» місця розподілилися наступним чином:

 

• І місце – Бурмак Діана, група ХТ-18-2;

• ІІ місце – Гавришов Данило, група ХТ-18-1;

• ІІІ місце – Вижимок Вікторія, група ХТ-18-1;

• «Приз глядацьких симпатій» - Возна Софія, група ХТ-18-1.

 

В номінації «Сервіровка святкового столу» призерами стали:

 

• І місце – Чупла Діана, група РС-18-2;

• ІІ місце – Олійник Діана, група РС-17-1;

• ІІІ місце – Паляниця Каріна, група РС-17-1;

• «Приз глядацьких симпатій» - Салєва Аліна, група РС-18-2.

 

 

 

 

 

 

Всі учасники, володарі номінацій та призери отримали сертифікати, грамоти, подарунки.

 

 

Студенти КДКЕТ в котре переконалися, що кулінарне мистецтво відомо з давніх часів і з впевненістю можна сказати, що це дійсно творчість, яка не може існувати без таланту і фантазії.

 

 

 

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм не зупинятись на шляху до вдосконалення!
 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ