Події

 

Захист творчих робіт студентів випускних груп технологічного відділення

 

18 січня 2019 року в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі студенти випускних груп технологічного відділення представили до захисту свої творчо-пошукові роботи на отримання диплому із відзнакою. Цьогоріч членами журі, у складі Сакви В.М., Хомяк О.А., Кучеренка М.В., Колеснік Г.П., було заслухано три роботи:

 

1) Панченко В., гр. ВХП-15-2 (наук. керівник Лисенко В.С.), тема: «Українська національна кухня: етноментальні та історико-етнографічні особливості».

 

2) Батіг В., гр. ВХП-15-1 (наук. керівник Шишкіна Л.О.), тема: «Молекулярна гастрономія – наука на кухні».

 

3) Містрюкова Г., гр. ВХП-15-1 (наук. керівник Заїка О.А.), тема: «Шкільне харчування: пошук, проблеми та рішення».

 

Під час засідання присутні фахівці з позиції об'єктивності та неупередженості прагнули оцінити напрацювання юних дослідників за такими критеріями, як актуальність, власний внесок, аргументованість, лаконічність викладення теми дослідження.

 

 

Наприкінці, вітаючи студентів із успішним захистом, наукові керівники висловили сподівання, що отримані результати стануть фундаментом для наступних досліджень, а також допоможуть випускникам у їх майбутньому професійному зростанні.

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ