Події

 

Начальний майстер-клас

 

17 грудня 2019 р. в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі для студентів спеціальності «Харчові технології» відбувся яскравий начальний майстер-клас під керівництвом викладачів Єніної Л.І. та Сакви В.М.

 

 

Під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування супів-пюре» бренд-шеф Пластун С.В. продемонстрував приготування крем-супів з печериць та кабака з сиром дор-блю. А допомагала його в цьому технологічному процесі кухар кафе "Джеронімо", випускниця технікуму Хренова Катерина.

 

 

 

Сергій Володимирович, який контролює якість меню в декількох ресторанів«Showbasilic» (м.Луцьк), «Ривʼєра» (м. Кривий Ріг), поділився своїм професійним досвідом відкриття ресторанів, розробкою проєктів для їх подальшої ефективної роботи та отримання почесної таблички "Ревізор".

 

Студенти гр. ХТ-18-1 активно брали участь у виробничому процесі, набули навички щодо розрахунку сировини для приготування перших страв, закріпили теоретичні знання з дотримання норм санітарії та гігієни й використання сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства.

 

 

 

 

Такі навчальні креативні майстер-класи дають не тільки відповідну атмосферу та позитивні емоції на занятті, а й бачення нашими студентами перспективи розвитку ресторанної сфери.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ