Події

 

Майстер-клас за темою: «Технологічний процес приготування прозорих супів»

 

17.11.2021р. студенти Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) (група ХТ 20-2) під керівництвом викладача технологічних дисциплін Єніної Л.І, відвідали майстер-клас за темою: «Технологічний процес приготування прозорих супів» у популярному ресторані «Рив’єра», дотримуючись усіх протиепідеміологічних вимог.

 

 

Під час лабораторного заняття бренд-шеф закладу Сергій Пластун показав тонкості кулінарії, передав досвід, привезений з Європи, та занурив глядачів у світ неймовірної високої кухні.

 

 

 

 

 

Представники ресторану кілька років поспіль співпрацюють з коледжом, запрошуючи випускників на престижну роботу, а студентів-початківців – на цікаві заняття на виробництві з елементами майстер-класу. У цей раз майбутні технологи спостерігали за приготуванням таких страв, як консоме з яйцем пашот, цезар з куркою, перепілка гриль зі шпинатним пюре.

 

 

Подібні зустрічі розширюють професійний кругозір молодих фахівців, дають необхідні знання та цінний досвід, надихають на власний творчий пошук та самовдосконалення.

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ