Події

 

Майстер-клас «Соціальний аспект у розвитку професії кухар»

 

17.09.2019р. викладачі циклової комісії «Харчових технологій та готельно-ресторанної справи» (О.А.Заіка, Н.П.Лисенко, А.І.Пислиця, Т.О.Бурмак), керівництво структурного підрозділу виробничого навчання (Л.М.Макаренко, О.В.Слюсарева) та студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму у рамках співробітництва із Криворізькою філією «ПЕРША УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ШЕФ-КУХАРІВ», «Metro Cash&Carry», «Rational» та ресторанного комплексу «Околиця» взяли участь у майстер-класах щодо розвитку сучасної української кулінарної справи «Соціальний аспект у розвитку професії кухар».

 

 

Захід проводився з метою популяризації інноваційних технологій у галузі кулінарії, залучення молоді до професії кухарів та об’єднання професіоналів ресторанної індустрії: бренд-шеф Вадим Лелека ознайомив присутніх із новими горизонтами сучасного інноваційного устаткування; керівник філіалу Асоціації Шеф-кухарів м. Кривий Ріг - Артем Триколенко розповів про ефективні рішення у сфері професійного обладнання для ресторанної галузі; від Сергія Пластуна та Сергія Прокоповича дізналися про новації у галузі приготування страв.

 

 

Чимало уваги було приділено підвищенню престижу фаху, як у професійному середовищі України, так і серед країн світу; просуванню національних стандартів якості, технологій виробництва, санітарно-гігієнічних норм та безпеки праці кухарів.
Всі представлені матеріали були змістовними, креативними, знайомили з необмеженими можливостями ресторанної індустрії та стравами нового покоління.

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ