E-mail: kdketnet@gmail.com

 

 

ВОРКШОП

«СНІДАНОК, ЯКИЙ ПРОДОВЖУЄ ЖИТТЯ»

(з нагоди Всесвітнього дня здорового харчування)

 

16 жовтня 2024 р. у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ в рамках роботи гуртка «СМАК» для студентів гр. ХТ-22-3, ХТ-22-2 (викладачі Тетяна БУРМАК, Наталія ОВЕРЧУК) був проведений воркшоп «СНІДАНОК, ЯКИЙ ПРОДОВЖУЄ ЖИТТЯ» з нагоди Всесвітнього дня здорового харчування.

Студенти розкривали тему здорового харчування як однієї зi складових здорового способу життя. Адже від того, чим ми харчуємось, залежить загальний стан організму. Особливу роль у повноцінному здоровому харчуванні підлітків відіграють сніданки – перший і надважливий прийом їжі, який заряджає енергією на цілий день.

Здобувачі освіти проходили анкетування з метою оптимізації власного раціону, ознайомились з основними постулатами здорових сніданків, а також з наслідками неправильного харчування. Задля підвищення обізнаності присутніх із принципами правильного харчування, студентам було продемонстровано майстер клас з приготування сніданків та надані поради щодо добового споживання основних поживних речовин. Учасники заходу, в свою чергу, продемонстрували власноруч приготовлені корисні сніданки.

 

 

 

 

 

Всі учасники заходу погодились, що час, приділений пізнанню здорового способу життя – це час, проведений з користю, приємними враженнями та гарним настроєм!