50042, м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 13, зупинка "Ювілейна" або зупинка "Кінотеатр Юність". Телефони: (0564) 94-74-20 E-mail: kdketnet@gmail.com
ВІДКРИТА ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ ТЕМАТИЧНИЙ ДІАЛОГ «ТАРІЛКА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ» (з нагоди Всесвітнього Дня здорового харчування)
16 жовтня 2024 року у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ студентами гр. ХТ-24-4 (куратор Ніна ЛИСЕНКО), ХТ-23-3 (куратор Наталія ЧЕРНОВА) була проведена відкрита година спілкування у формі тематичного діалогу «ТАРІЛКА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ» з нагоди Всесвітнього Дня здорового харчування. Запрошені – студенти гр. ХТ-24-1 (куратор – Наталія ОВЕРЧУК). Протягом заходу здобувачі освіти розбиралися в досить актуальній проблемі сьогодення – особливостях організації здорового харчування серед студентів та у процесі діалогу, проаналізували дане питання, визначивши, що молодь сьогодні недостатньо уваги приділяє здоровому харчуванню. Всі присутні ознайомилися з правилами сучасної «Тарілки здорового харчування» за рекомендаціями МОЗ України та освітньою платформою «ЗНАЇМО» щодо здорового шкільного харчування. Учасники пройшли тест-гру, розподіливши на власну думку пусті тарілки на сегменти та наповнивши їх різноманітними корисними продуктами харчування у певному співвідношенні. Саме така тарілка зможе допомогти молоді контролювати своє щоденне харчування та, в разі необхідності, корегувати його. Особливо цікавою виявилась частина заходу, коли більш досвідчені студенти коледжу демонстрували першокурсникам, як можна перевірити якість ковбасних виробів за допомогою доступних всім засобів. Наприкінці студенти зробили висновки, що кожен обирає методику та режим харчування за власними особливостями та уподобаннями, спираючись також на вік, стан здоров’я або спосіб життя. Але так чи інакше, будь-який стиль харчування призначений для досягнення головної мети – міцного здоров’я! Тож, обираймо тільки здорову їжу та будьмо здорові!
|