Події

 

Майстер-клас з технології приготування їжі

 

16 лютого 2022р. у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу для здобувачів освіти гр. ХТ-20-2 викладачем технологічних дисциплін Єніною Л.І. проведено лабораторне заняття у формі майстер-класу на тему "Технологічний процес приготування страв з риби".

 

 

З дотриманням усіх санітарних вимог, готували скумбрію, запечену на овочевій подушці, під сирною скоринкою. Молодим фахівцям було продемонстровано правильне розбирання риби на філе, новітні способи теплової обробки страви.

 

Студенти брали активну участь у готуванні та по праву оцінили смак і користь кінцевого результату. Адже м'ясо риби завжди було необхідним елементом здорового раціону, а різноманітні овочі вкрай корисні вітамінними властивостями у холодний сезон.

 

 

Учасники майстер-класу отримали величезне задоволення від заняття, закріпили теоретичні знання, вдосконалили практичні навички і вміння, збагатили професійну скарбничку новим кулінарним шедевром.

 

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ