Події

 

Майстер-клас з приготування піци

 

16.02.2022 року для здобувачів освіти Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу групи КрК-21 (майстер виробничого навчання Зазуля К.О.) відбувся майстер-клас з приготування піци, на якому випускник коледжу, шеф-кухар таверни «U Skiperza» Рябов Захар, продемонстрував свої професійні навички високого рівня та поділився ними в рідній альма-матер.

 

 

Майстер клас пройшов на позитивній ноті. Кожен з учасників активно відтворював технологічні процеси приготування різновидів піци. Всі справились з завданням та з захопленням ділилися своїми враженнями.

 

 

Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу пишається взаємозв’язками з підприємствами-стейкхолдерами. Саме вони допомагають підвищувати професійний рівень та збагачувати досвід.

 

Голова ЦК Г.М.Герасімчук

зміст

 

 

© 2007-2022

КФКТГРБ