Події

 

Відвідування майстер-класу та проведення лабораторного заняття на тему: «Приготування перших страв»

 

 

15 листопада 2023 року студенти Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (група ХТ-22-1, викладачі - Людмила ЄНІНА та Наталія ОВЕРЧУК) відвідали кулінарний майстер-клас у ресторані «ОРБІТА». Зустріч мала на меті розкрити особливості технологічного процесу приготування перших страв, навчити елементам кулінарного мистецтва.

Цього дня готували вершковий крем-суп з гарбуза, салат «Селянський» та відбивну по-тайськи. Ресторатор закладу Наталія ДОВЖЕНКО показала і прокоментувала всі етапи готування вишуканих страв. Студенти власноруч створювали кулінарні шедеври, чітко дотримуючись інструкцій майстрів, пізнаючи всі тонкощі технологічного процесу.

Неймовірні враження і смаковий запал викликала подальша дегустація приготованого. Цікава екскурсія закладом довершила загальну радість від плідної зустрічі. Молоді фахівці висловили бажання і надалі відвідувати подібні заходи, адже ніщо так не окрилює як самотужки надбаний досвід, чудовий кулінарний результат, можливість творчо мислити і пізнавати нове.

 

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2023

КФК ТГРБ