E-mail: kdketnet@gmail.com

 

ПРОВЕДЕННЯ МАЙСТЕР-КЛАСУ

З ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ

 

15 березня 2024 р. у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ з нагоди Масниці відбулось лабораторне заняття, майстер-клас-обмін досвідом від студентів гр. ХТ-22-3 (викладач - Тетяна БУРМАК) для студентів гр. ХТ-22-2 (викладач - Наталія ОВЕРЧУК) на тему: «ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ».

Захід мав на меті ознайомити всіх присутніх з особливостями технологічного процесу приготування млинців. На початку заходу всі присутні мали можливість ознайомитись з традиціями та звичаями Масниці, особливостями млинцевого меню на кожен із семи днів. Студенти гр. ХТ-22-3 ділились власними знаннями щодо послідовності замішування млинцевого тіста, особливостей процесу смаження. Готували млинці класичні, млинці з солодким сиром у паніровці, мішечки з млинців з грибами, «vegetable crespelle» та млинці «креп сюзет». Здобувачі освіти, у дружній атмосфері співпраці та взаєморозуміння, пізнавали всі тонкощі технологічного процесу.

Наприкінці майстер-класу, традиційне, спільне чаювання да дегустація приготованих страв. Всі присутні отримали задоволення від процесу та підсумку, адже ніщо так не надихає, як чудовий результат, отриманий власноруч.