Події

 

Лабораторна робота «Приготування страв з м‘яса»

 

15 березня 2021 р. для студентів (гр. ХТ-20-4) Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) викладачем Єніною Л. І., з метою ознайомлення із новітніми способами виготовлення й подачі страв та підвищення професійної майстерності, було проведено лабораторну роботу з елементами майстер-класу на тему «Приготування страв з м‘яса» на виробничій базі в ресторані «Рівʼєра».

 

 

Під час лабораторної роботи бренд-шеф Пластун С.В. продемонстрував приготування салату з маринованою телятиною і карпаччо з печериць, свинячої вирізки з ананасом і картоплею по селянські та соусом барбекю, а також перепелиць гриль з пюре з молодого горошку з м'ятою і селерою з соусом блю чіз.

 

 

Сергій Володимирович поділився своїм професійним досвідом відкриття ресторанів, розробкою проєктів для їх подальшої ефективної роботи.

 

 

Подібні заходи сприяють на лише поглибленню професіоналізму майбутніх кухарів, а й формують стійкі інтереси до обраної професії, розвивають креативність, бажання самовдосконалюватися.

 

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ