Події

 

Майстер-клас для студентів-технологів

 

Початок другого семестру в Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі розпочався для студентів спеціальності «Харчові технології» яскравим начальним майстер-класом під керівництвом викладачів Єніної Л.І. та Сакви В.М.

 

15 січня 2019 року під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування супів-пюре» шеф-кухар ресторану «Prado Café» Батіг Вікторія, студентка гр. ВХП-15-1 професійно продемонструвала приготування крем-супів студентам групи ХТ-17-2, які активно брали участь у виробничому процесі, набули навички щодо розрахунку сировини для приготування перших страв, закріпили теоретичні знання з дотримання норм санітарії та гігієни й використання сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства.

 

 

Такі навчальні креативні майстер-класи дають не тільки відповідну атмосферу та позитивні емоції на занятті, а й бачення нашими студентами перспективи сучасних закладів ресторанного господарства.

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ