E-mail: kdketnet@gmail.com

 

Проведення інтерактивного майстер-класу з оформлення страв

 

14 листопада 2023 року у КРИВОРІЗЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ з дисципліни «Технології приготування їжі» було проведено лабораторне заняття з елементами майстер-класу: «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ ТА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ» (гр. ХТ-22-3, викладач Тетяна БУРМАК).

 

 

Під час заняття відбувся інтерактивний майстер-клас з оформлення страв, в ході якого було продемонстровано сучасні способи їх оздоблення. Найголовнішим лейтмотивом було додавання сублімованого овочевого порошку зі шпинату та буряка у мережевий декор для різноманітних страв.

 

 

 

Викладач поділилася сучасними лайфхаками щодо оригінального поєднання різноманітних інгредієнтів з метою отримання незабутнього унікального смаку страв з яєць.

 

 

 

    Впродовж заняття студенти із задоволенням вивчали, готували, демонстрували і згодом споживали власноруч приготовлені страви. Подібні заняття дозволяють здобувачам освіти отримати цінні практичні навички, а викладачам, підвищити якість підготовки майбутніх фахівців.