Події

 

Підвищення фахової компетентності в рамках співпраці

з базою практики рестораном «Аврора»

 

14.11.2019р. майстри виробничого навчання, керівники практики та студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму спеціальності «Готельно-ресторанна справа», взяли участь у навчально-практичному семінарі «Мистецтво сомельє» в рамках опанування інноваційних професійних технологій при залученні потенційних стейкхолдерів, яким є ресторан «Аврора».

 

Метою семінару є підвищення престижу фаху, придбання корисних знань, вмінь, навичок в подальшій роботі ресторанного спрямування. Саме тематика цього заходу є сучасним напрямом в ресторанній справі, мистецтвом сомельє обов’язково повинен володіти справжній фахівець, тому користь семінару очевидна. Готельно-ресторанний комплекс «Аврора» є постійним багаторічним компаньйоном КДКЕТ в питаннях працевлаштування випускників, проходження практики та стажування на підприємстві, а також співпраці щодо впровадження новітніх тенденцій підготовки майбутніх фахівців. Студенти опановували нові знання від провідного фахівця ресторанної індустрії сомельє вищої категорії – Шевченко Ігоря, члена Асоціації Сомельє України, яка є учасником Міжнародної Асоціації Сомельє (ASI).

 

 

Під час семінару майбутні фахівці дізнались, що сучасний сомельє повинен володіти не тільки набором знань, а й певним чуттям, як експерт, що дає рекомендації гостям про вибір вин і напоїв, їх сполучуваності між собою та зі стравами, а також здійснює подачу й супровід цих напоїв в залі ресторану.

 

Всі матеріали, представлені на семінарі, були змістовними, креативними, знайомили з інноваційними технологіями в ресторанній справі. Не тільки студенти, а й керівники практики почерпнули безліч корисної інформації.

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ