![]() |
Події |
Підведення підсумків онлайн-конкурсу «Кулінарний Оскар-2022»
З 18 січня по 7 лютого 2022 року в Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу до Дня Святого Валентина проходив онлайн-конкурс «Кулінарний Оскар-2022», організований викладачами комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи за підтримки профспілкового комітету та студентського парламенту.
І ось, 14 лютого, у День Святого Валентина, в затишній залі бібліотеки коледжу відбулося урочисте підведення підсумків конкурсу. Ведучі відкрили дійство теплими поздоровленнями з нагоди свята, під яскравий мультимедійний супровід висвітлили історичну родзинку Свята закоханих, розповіли, як цю дату відмічають у різних країнах світу.
Основну частину заходу склали привітання та нагородження юних переможців. Представники адміністрації радо вітали найкращих кулінарів коледжу, зичили професійних успіхів, подальших перемог, невичерпного натхнення і, звичайно, щирого кохання.
В номінації «Оригінальний кулінарний подарунок» місця розподілилися наступним чином:
• І місце – Коваленко Максим гр. ХТ-20-2 та Мірзаєва Аліна гр. ХТ-21-4; • ІІ місце – Цикаленко Євгенія гр. ХТ-21-4 та Бурова Аліна гр. ХТ-20-2; • ІІІ місце – Джадан Маргарита гр. ХТ-20-2 та Ретінский Антон гр. ХТ-20-3;
• «Приз глядацьких симпатій» - Коваленко Максим гр. ХТ-20-2.
В номінації «Сервіровка святкового столу» призерами стали:
• І місце – Андріянова Ельвіра гр. ГС-20-1; • ІІ місце – Алексєєнко Анна гр. РС-19-1та Мiценко Вiкторiя гр. РС-20-1; • ІІІ місце – Губченко Аліна гр. РС-20-1 та Нібур Едуард гр. РС-20-1;
• «Приз глядацьких симпатій» - Сапожникова Вероніка гр. РС-20-1.
Всі учасники, володарі номінацій та призери отримали сертифікати, грамоти, подарунки.
Здобувачі освіти в котре переконалися, що кулінарне мистецтво відомо з давніх часів і це дійсно творчість, яка не може існувати без таланту і фантазії.
Вітаємо наших переможців та бажаємо їм не зупинятись на шляху до вдосконалення!
|
© 2007-2022 КФКТГРБ |