Події

 

Майстер-клас за темою

«Виготовлення фірмових страв на новітньому спеціалізованому обладнанні»

 

14 лютого 2019р. підрозділом навчально-виробничої практики Криворізького державного комерційно-економічного технікуму був проведений майстер-клас за темою «Виготовлення фірмових страв на новітньому спеціалізованому обладнанні». В якості учасників було запрошено учнів Криворізького професійного будівельного ліцею, які навчаються за спеціальністю «Кухар».

 

 

 

Свої набуті знання та навички продемонстрували студенти технологічного відділення Горовенко Максим та Гнєдих Максим під керівництвом майстра виробничого навчання Непши Г. П.

 

 

 

Під час майстер-класу учасники виготовляли різні види піци та хачапурі, випікаючи їх на обладнані, подарованому для покращення матеріально-технічного забезпечення технікуму, польськими партнерами з бази практики – відпочинковий комплекс «Вжос» (біля м. Колобжег).

 

 

 

Запрошені учні оволоділи навичками та новітніми технологічними прийомами, які без сумніву стануть корисними в подальшому професійному становленні, отримали сертифікати учасників майстер-класу, а також масу задоволення.

 

 

 

Професійні знання студентів технікуму були високо оцінені гостями, що посприяло виникненню бажання стати абітурієнтами технікуму.

 

 

З метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи, підрозділ навчально-виробничої практики запланував проведення низки різноманітних майстер-класів з учнями професійно-технічних навчальних закладів міста, що готують фахівців за спорідненими спеціальностями.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2019

КДКЕТ