Події

 

Державний кваліфікаційний іспит професії

«Майстер ресторанного обслуговування четвертого розряду»

 

12 листопада 2021 року у Криворізькому фаховому коледжі торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу (раніше Криворізький державний комерційно-економічний технікум) відбувся державний кваліфікаційний іспит професії «Майстер ресторанного обслуговування четвертого розряду» групи ОфМРО-20 (майстер виробничого навчання Зазуля К.О.) на базі ресторану «RoseMarinе».

 

 

Захід розпочався з вітальних слів заступника директора з професійної підготовки Л.М. Макаренко, яка налаштувала присутніх на бадьорий лад і зауважила про значення отриманої професійно-технічної освіти та побажала успішної здачі іспиту.

 

 

 

 

 

Кваліфікаційна комісія, в складі якої директор ресторану «Сицилія» Новікова Т.І., відмітила високий рівень фахової підготовки здобувачів за професією «Майстер ресторанного обслуговування четвертого розряду».

Голова ЦК Г.М.Герасімчук

зміст

 

 

© 2007-2021

КДКЕТ