Події

 

Заняття на базі кафе-ресторану «Рів’єра»

 

12.02.2020 року в рамках співпраці з провідними ресторанами нашого міста на базі ресторану «Рів’єра» для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму було проведено лабораторно-практичне заняття (викладачі Єніна Л.І. та Саква В.М.) з елементами мастер-класу.

 

 

Під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування страв з м’яса» бренд-шеф ресторану Пластун С.В. продемонстрував приготування «Рульки запеченої під медово-горчичним соусом», «Mраморної буженини з мікс-салатом» та «Перепілки запеченої з ананасовим фрешом та їстівними квітами».

 

Студенти групи ХТ-18-1 активно брали участь в виробничому процесі, закріпили теоретичні знання з дотриманням норм санітарії та гігієни й використанням сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства. Такі навчальні креативні заняття на виробництві дають не тільки відповідну атмосферу реальності та позитивні емоції, сприяють випуску продукції високої якості, використанню сировини розвитку естетичного смаку в оформленні страв, отриманню новітньої інформації, яка стане скарбничкою корисних знань, цінних порад, цікавих ідей та надають стимул для нових звершень в професійному становленні.

 

 

зміст

 

 

© 2007-2020

КДКЕТ